HP Portfolio

HP portfolio obuhvata širok spektar proizvoda i rešenja dizajniranih da zadovolje sve potrebe korisnika, od kućnih do korporativnih okruženja.

HP laserski štampači i multifunkcijski uređaji poznati su po svojoj brzini, preciznosti i pouzdanosti, pružajući visokokvalitetne otiske uz niske operativne troškove. HP Ink i StranicaWide štampači nude visokokvalitetnu štampu sa inovativnim tehnologijama koje omogućavaju brzu i ekonomičnu produkciju dokumenata i slika.

HP skeneri pružaju visoku rezoluciju i preciznost, omogućavajući pouzdanu digitalizaciju dokumenata, fotografija i drugih materijala. Njihove napredne funkcije, kao što su automatsko obostrano skeniranje i optičko prepoznavanje teksta (OCR), olakšavaju obradu i pretragu skeniranih dokumenata.

HP računari i radne stanice dizajnirani su da pruže vrhunske performanse za zahtevne zadatke, kao što su grafički dizajn, inženjering i poslovna analiza. Ovi uređaji kombinuju moćne hardverske komponente sa naprednim softverskim rešenjima kako bi korisnicima omogućili maksimalnu produktivnost i efikasnost.

HP Thin Clients nude efikasna rešenja za virtualna okruženja, pružajući sigurnost, lakoću upravljanja i smanjenje troškova infrastrukture. Idealni su za organizacije koje žele centralizovano upravljanje i maksimalnu sigurnost podataka.

HP Solution & Services nude prilagođena IT rešenja i podršku koja obuhvata sve aspekte poslovanja, od implementacije i integracije do održavanja i optimizacije. Ova rešenja omogućavaju korisnicima da unaprede svoje poslovne procese, povećaju produktivnost i smanje operativne troškove.

Sve ove komponente HP portfolija odražavaju HP-ovu posvećenost kvalitetu, inovaciji i ekološkoj održivosti, pružajući korisnicima pouzdane i napredne tehnologije za svaki aspekt njihovog poslovanja.

HP laserski štampači i multifunkcijski uređaji

HP Ink i StranicaWide štampači i multifunkcijski uređaji

HP skeneri

HP računari i radne stanice

HP Thin Clients

HP Solution & Services