Barracuda Networks

Golum je partner Barracuda Networks, inovativne kompanije iz Silikonske doline koja pruža niz rešenja koja izlaze u susret najvećim IT izazovima u eri modernog poslovanja. Barracuda networks pruža rešenja zaštite i skladištenja povezana sa cloud-om koja olakšavaju posao IT sektoru. Moćna, jednostavna za upotrebu i povoljna, ova rešenja su našla svoju primenu u više od 150.000 kompanija širom sveta. Neke od globalnih kompanja u više od 100 zemalja koje su primenile rešenja Barracuda Networks su CitiBank, Coca-Cola, Delta Dental, FedEx, Harvard University, IBM, L’Oreal, Liberty Tax Service, Mythbusters itd.

Web Application Firewall Barracuda Networks Srbija

Barracuda Networks hvata se u koštac sa IT izazovima u tri osnovna segmenta;

1) zaštita/bezbednost sadržaja,

2) umrežavanje i aplikacije dostave,

3) skladištenje podataka, zaštita i oporavak podataka.

Barracuda raspolaže ekspanzivnim nagrađivanim portfolijom proizvoda u kom su zastupljene desetine namenski građenih rešenja. Barracuda nudi rešenja zaštite od pretnji koje vrebaju putem e-maila, putem web-a ili mrežne infrastrukture. Slede proizvodi koji poboljšavaju učinak aplikacija dostave, pristup mreži, staraju se o arhiviranju podataka i bekapu podataka. Važan aspekat su rešenja za zaštitu podataka, bilo da je reč o on premise ili cloud aplikacijama.

Barracuda rešenja imaju odličan odnos cene i kvaliteta, pretplatničke licence koje pružaju dodatne funkcionalnosti rešenjima iz godine u godinu, pa korisnici uživaju u beskompormisnoj zaštiti mreže i podataka, dok tretiraju pitanja bezbednosnih pretnji, poboljšanja performansi mreže, zaštite i čuvanja podataka.

Najveći broj Barracuda rešenja moguće je pre kupovine testirati kao virtual appliance, a da biste testirali/odabrali rešenje koje najbolje odgovara potrebama vašeg preduzeća, kontaktirajte naše odeljenje prodaje: info@golum.rs