HP računari i radne stanice

Golum d.o.o. Beograd, HP Gold Partner First, pored HP kompetencija koje poseduje u domenu štampe, ima osoblje sertifikovano da pruži najviši nivo podrške u odabiru, implementaciji i korišćenju svih proizvoda iz HP game. HP računari i radne stanice su idealno rešenje bez obzira na industriju u kojoj korisnik posluje, a Golumov tim stoji na na raspolaganju za pomoć pri odabiru i konfigurisanju HP uređaja koji će unaprediti vaše poslovanje.

Golum poseduje sledeće HP specijalizacije: Client Virtualization Specialist, DesignJet Specialist, Graphics Specialist, Managed Print Specialist, Services Specialist – Computing, Services Specialist – Printing, Technical Production Specialist.

HP probook laptop 300x225Pored bazične podele na prenosne i stone računare, raspon HP ponude računara prilagođen je zahtevima korisnika i izazovima koje postavljaju pred svoje poslovne računare.
HP Probook Laptop

HP Pro serija namenjena je svakodnevnom poslovanju, sa performansama sposobnim da obezbede stabilnost i pouzdanost u radu.

ProDesk seriju (desktop računari) odlikuje veliki izbor procesora prilagodljivih različitim korisničkim potrebama, u različitim oblicima kućišta kako bi se što bolje uklopili u poslovno okruženje – mini PC, SFF, tower… Uz izabranu konfigiraciju računara, moguće je birati adekvatan monitor iz Pro serije.

ProBook serija (prenosni računari), stavlja akcenat na pouzdanost i dobar odnos između performansi i cena. Veliki raspon Intel procesora 7-e generacije zadovoljava niz poslovnih potreba – od zahteva kancelarijskog rada koji se može obavit u pokretu, do ozbiljnih aplikacija koje traže maksimalnu uposlenost najnovije tehnologije.

HP Elite serija je odličan izbor za korisnike koje postavljaju pred svoj računar teže zadatke, bilo da na kursu dnevniih rutina obavljaju finansijske analize, ili se bave razvojem aplikacija.

HP EliteDesk – poslovni desktop računari vrhunskih performansi sa Intel Core procesorima, veoma fleksibilni u pogledu proširenja dodatnim karticama, memorijskim slotovima i hard diskovima. Dostupni su u miniPC, SFF i tower kućištima. Svi modeli se isporučuju sa lokalizovanim tastaturama. U ponudi su i monitori iz istih serija.

HP EliteBook – poslovni notebook računari sa Intel Core procesorima, maksimalno pouzdani za ultra produktivnost – opremljeni najnovijim Intel procesorima, SSD ili hibridnim diskovima.
HP AiO workstation

HP WorkStation seriju odlikuju ultimativne performanse, a namenjena je korisnicima čiji posao implicira upotrebu izuzetno zahtevnih grafičkih, aplikacija i priključenje većeg broja monitora. Dolaze sa AMD, Intel i nVidia grafikom.

Z Book (mobile workstations) varijanta radnih stanica nudi sve performanse koje se očekuju od stonog računara, ali u pokretu. Namenjena korisnicima kojima je potrebno mnogo više od kancelarijskog rada na terenu.

HP Z Worksations predstavljaju skalabilnost i vrhunske perforanse spakovane u kućište, od ulaznog modela Z240 do Z840, mašine kojoj je teško pronaći takmaca.

HP radne stanice dolaze u još dve varijante: all in one Z1 G3 Workstation, kompaktnija, lakša, čak i lepša od pretnodne generacije – sve što je potrebno u jednom uređaju, i Z2 Mini G3 Workstation, nikad manja i nikad snažnija mašna na koju se može povezati čak šest monitora.