Laptopovi

Vaš laptop je najbolji prozor u svet na mreži i dalje (osim naravno vašeg pametnog telefona). A svi mi imamo različite prioritete:

laptop računare visokih performansi za stvaraoce, profesionalce – mi imamo kućišta koja su u rangu desktop računara.
Izuzetno prenosivi laptop računari koji su uvek u pokretu.
Pristupačni laptop računari koji pružaju vrednost i performanse u jednom.
Inovativni 2-u-1 uređaji – delom laptop, delom tablet uređaji, različiti od svega što ste do sada videli – za one koji žele da iskuse neispitane moći novog.

Poslovni laptop računari
Naši ThinkPad laptop računari postavljaju standarde za poslovne računare. Odlučni i pouzdani, ovi laptop i 2-u-1 uređaji omogućavaju da budete produktivni u bilo kojoj sredini. I poseduju alatke koje su vam potrebne – od vrhunskih procesora i grafike do revolucionarne tehnologije ekrana na dodir, od podrške za olovku do izuzetno dugog trajanja baterije, ThinkPad omogućava da budete produktivni i angažovani gde god da se nalazite.

Konvertibilni laptop računari
Da li ste spremni za nešto drugačije? Naši revolucionarni Yoga laptop, tablet i 2-u-1 uređaji definitivno privlače pažnju – i pronaći ćete nove načine da radite ono što volite. Živopisni prikazi i sveobuhvatni zvuk? Proverite. Tableti koji rade kao projektori filmova ili prezentacija . Da. Podrška za olovku za umetnike i dizajnere i Halo tastatura koja je potpuno različita od svega što ste do sada videli.

THINKPAD
THINKBOOK
IDEAPAD
LEGION
YOGA