HP Networking - Aruba

Aruba – wireless rešenja pouzdanija od “kabla”.

Aruba, Hewlett Packard Enterprise company, pruža savremena i bezbedna wireless rešenja prilagodljiva potrebama za mobilnošću preduzeća svih veličina. Korisnici rešenja bezbedno pristupaju željenim aplikacijama u bilo koje vreme sa bilo kog mesta, a snižavaju troškove u poređenju sa fiksnom infrastrukturom.

Aruba pomaže organizacijama iz različitih sektora da transformišu način poslovanja i učine ga mobilnijim. Tako su rešenja našla svoje mestu u sektoru obrazovanja, maloprodaje, hotelijerstva, zdravstva, čak i u administrativnim službama i vladinim agencijama. Ali tu nije kraj, jer Aruba rešenja se koriste i pri velikim i masovnim priredbama (Super Bowl) i na lokacijama sa velikim protokom ljudi (aerodromi, tržni centri).

Aruba access point

U preduzećima, kombinovanjem klasične i bežične mreže Aruba nastoji da ponudi okruženje prilagođeno radnom mestu budućnosti – fleksibilan pristup mreži i personalizovanu uslugu. Veći broj integrisanih autentifikacionih protokola pruža maksimalnu zaštitu za BYOD i IoT, a problemi sa povezivanjem na mrežu se otklanjaju pre nego što se dogode, uz mogućnost predivđanja i planiranja unapred. Uz Aruba rešenja stvara se poslovno okruženje bazirano na tehnologiji cloud-a u kom se bez prepreka povezuju različite lokacije što štedi vreme, podiže produktivnost i iskustvo koje kompanija pruža svojim klijentima.

Za kompletan pregled Aruba portfolija i dodatne informacije o proizvodima posetite web site proizvođača ili kontaktirajte naše odeljenje prodaje: upit@golum.rs