HPE Portfolio

HPE portfolio obuhvata vrhunska rešenja za sve poslovne IT potrebe, pružajući korisnicima pouzdanu i naprednu tehnologiju.

HPE serveri nude visoke performanse, pouzdanost i skalabilnost, omogućavajući efikasno upravljanje poslovnim aplikacijama i podacima. HPE serveri dolaze u različitim konfiguracijama, uključujući rack servere, tower servere i blade sisteme, prilagođene za različite poslovne zahteve i okruženja.

HPE storage rešenja pružaju kompanijama skalabilnost i fleksibilnost, omogućavajući im da počnu s minimalnom investicijom i proširuju kapacitete u skladu sa rastom poslovanja. HPE storage uređaji su brzi, pouzdani i efikasni, idealni za ozbiljne radne opterećenja i jednostavnu integraciju u postojeću IT infrastrukturu.

HPE Networking, uključujući Aruba rešenja, omogućava naprednu mrežnu povezanost sa fokusom na sigurnost, brzinu i pouzdanost. Aruba mrežna rešenja nude bežične i žične mreže koje su prilagodljive i skalabilne, omogućavajući organizacijama da unaprede svoje mrežne kapacitete i poboljšaju korisničko iskustvo.

Ova rešenja iz HPE portfolija omogućavaju kompanijama da optimizuju svoje IT resurse, poboljšaju produktivnost i osiguraju skalabilan rast. HPE je posvećen pružanju vrhunske tehnologije i inovacija koje podržavaju poslovne ciljeve, čineći HPE idealnim partnerom za sve vaše IT potrebe.

HPE Serveri

HPE Storage

HPE Networking - Aruba