Dell Desktopovi & AIO

Dell Desktopovi & AIO (All-in-One) računari predstavljaju moćna i efikasna rešenja za sve potrebe korisnika, bilo da se radi o kućnoj upotrebi, kancelarijskom radu ili poslovnim aplikacijama. Dell nudi širok spektar desktop računara i all-in-one sistema koji kombinuju visoke performanse, elegantan dizajn i napredne funkcionalnosti.

Dell desktop računari su dizajnirani da zadovolje različite potrebe korisnika, od osnovnih svakodnevnih zadataka do zahtevnijih poslovnih aplikacija. Sa moćnim procesorima, velikom količinom memorije i prostora za skladištenje podataka, Dell desktopovi pružaju korisnicima brzinu i efikasnost u radu.

All-in-One (AIO) računari kombinuju monitor i računar u jednom elegantnom kućištu, čime štede prostor i olakšavaju instalaciju. Dell AIO računari dolaze sa velikim ekranima visoke rezolucije i naprednim procesorima, pružajući korisnicima udobno radno okruženje i impresivno iskustvo gledanja. Napredne ergonomske opcije, kao što su podesive postavke ekrana i kompaktni dizajn, čine Dell desktopove i AIO računare praktičnim i funkcionalnim za različite radne okoline. Osim toga, Dell nudi i opcije sa dodatnim funkcijama poput ugrađenih zvučnika, višestrukih USB priključaka i bežične konektivnosti, što korisnicima omogućava da maksimalno iskoriste svoj radni prostor.

Ukratko, Dell Desktopovi & AIO računari predstavljaju kombinaciju visokih performansi, elegantnog dizajna i naprednih funkcionalnosti, čineći ih idealnim izborom za sve korisnike koji traže pouzdane i efikasne računarske sisteme.

OptiPlex

DELL OptiPlex tower i rack radne stanice procesuiraju i najzahtevnije aplikacije čitavog niza industrijskih grana. Sa svojom brzom memorijom, naprednim grafikama i izvanrednim perforamansama, sve vaše ideje postaju ostvarljive

DELL PRECISION Fixed Workstation

All-In-One i dektopovi, vrhunskog kvaliteta izrade i tehničkih karakteristika inkorporiranih komponenti, garantuju vrhunske performanse

XPS

Stvarajte bez ograničenja sa novom generacijom XPS tower i desktop računara. Odlikuju se moćnim performansama, minimalističkoim dizajnom i izuzetno proširivim kučištima.

Wyse Thin Clients

Ovo je desktop računar -bez kompromisa. Wyse thin client tehnologija obezbeđuje industrijska vodeća Cloud rešenja

VOSTRO

Desktopovi koji neče propteretiti budžet , bez žrtvovanja bitnih karakteristika