IT SISTEM INTEGRATOR

Golum d.o.o. od 1992. godine uspešno posluje na domaćem tržištu kao jedna od vodećih firmi u pružanju IT usluga, usluga prodaje i održavanja IT opreme. Ponosni smo partner vodećih svetskih proizvođača u oblasti informacionih tehnologija: HP Inc, Hewlett Packard Enterprise, Fujitsu, Microsoft, Barracuda Networks, vmware, Dell, Cisco, Lenovo i drugih. U okrivu kompanije posluje ovlašćeni servis za HP štamapče, LFP i IT hardware, i Fujitsu opremu.

Klijenti Golum prepoznaju kao kompaniju sa tradicijom prodaje i održavanja računara, štampača i plotera, kao i pratećeg, potrošnog materijala, koja raspolaže raznovrsnom ponudom velikoformatnih plotera i multifunkcijskih uređaja (LFP). U poslednjih nekoliko godina Golum d.o.o širi portfolio usluga sa ciljem da isprati savremene trendove poslovanja i pruži kompletnu podršku iz oblasti informacionih tehnologija. Tako se fokus poslovnih aktivnosti kompanije pomera ka pružanju Outsourcing i Document Management System (DMS) usluga koje uključuju iznajmljivanje kompletne opreme – servera, radnih stanica, štampača, plotera, skenera, ali i isporuku spcijalizovanih softverskih rešenja i sl.

Golum vrednosti

1.
NAŠA MISIJA

JEDAN PARTNER ZA SVE PROBLEME

Izazimo u susret svim zahtevima klijenta nudeći kompletnu uslugu u oblasti informacionih tehnologija;kvalitet usluga, efikasnost i profesionalan odnos prema klijentu

2.
NAŠA VIZIJA

POSTAVLJANJE SVE VIŠIH STANDARDA POSLOVANJA

Ne samo praćenje, već i predviđanje trendova savremenog poslovanja; priznati i prepoznati kao pouzdan partner

3.
NAŠ CILJ

KONTINUIRAN GODIŠNJI RAST TRŽIŠNOG UDELA ZA 10%

Unapređenje i razvoj baza znanja kroz dalju profesionalnu obuku zaposlenih posetama seminarima i kursevima proizvođača opreme iz asortimana firme.

Međunarodni standardi

ISO 27001, ISO 9001, ISO 14001

Golum d.o.o. posluje u skladu sa međunarodnim standardima ISO 27001 – Sistem upravljanja bezbednošću informacija, ISO 9001 – Sistem upravljanja kvalitetom, i sertifikatom ISO 14001 – Sistem upravljanja zaštitom životne sredine. Sa ciljem da ponudimo jedinstveno rešenje za sve probleme klijenta i pružimo kompletnu uslugu u oblasti informacionih tehnologija, sačinili smo tim od 24 stalno zaposlenih i 11 stalnih saradnika, koji se kontinuirano usavršava i razvija.

GOLUM DOO

Oslonite se na GOLUM DOO za Vaše IT potrebe

1992
Godina osnivanja
750
Završenih projekata
190
Kompanije sa kojima radimo
2
Kancelarije
24
Članovi našeg tima
11
Saradnici

Naš tim

PETAR KOSANOVIĆ

HP SPECIALIST
Petar Kosanović – Golumov specijalista za HP uređaje.
Kontakt: petar.kosanovic@golum.rs

BRANKA MILIJANOVIĆ

SOFTWARE SPECIALIST
Branka Milijanović – Golumov savetnik za legalizaciju softvera
Kontakt: branka.milijanovic@golum.rs

BRANISLAV LAZAREVIĆ

TECHNICAL DEPARTMENT DIRECTOR
Branislav Lazarević – Golumov direktor tehničkog odeljenja i servisa
Kontakt: branislav.lazarevic@golum.rs