HPE Storage

Hewlett Packard Enterprise je kompanija osnovana nakon izdvajanja enterprise divizije HP-a u posebnu kompaniju u novembru 2015. godine, putem početne javne ponude (IPO). Kao globalni lider u industriji tehnologije, HPE pred poslovne korisnike postavlja niz rešenja i proizvoda koji ubrzavaju proces poslovanja, omogućavajući organizacijama svih veličina da efikasno upravljaju svojim IT potrebama i resursima.

HPE nudi širok spektar proizvoda i rešenja koja pokrivaju sve aspekte modernih IT potreba. Bez obzira da li je reč o tradicionalnim IT okruženjima, cloud i mobile friendly okruženjima, ili kombinaciji navedenih, HPE pruža neophodnu tehnologiju i rešenja koja omogućavaju organizacijama da ostvare svoje poslovne ciljeve i unaprede svoju operativnu efikasnost.

GOLUM DOO BEOGRAD – HPE Storage Segment
GOLUM DOO BEOGRAD je prepoznat kao HPE EG Silver Storage Specialist, što znači da smo specijalizovani za pružanje naprednih HPE storage rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde industrije. Naša ekspertiza u ovom segmentu omogućava nam da ponudimo najinovativnija i najpouzdanija rešenja za skladištenje podataka koja su prilagođena specifičnim potrebama naših klijenata.

HPE Storage Rešenja
HPE storage rešenja pružaju kompanijama skalabilnost bez granica, omogućavajući im da započnu sa minimalnim investicijama i kasnije nadograđuju svoje sisteme kako bi pratili rast i promene u poslovanju. Ova rešenja su dizajnirana da budu brza, fleksibilna i efikasna, osiguravajući pouzdanost i performanse koje su neophodne za savremene poslovne aplikacije i radna opterećenja.

Ključne Prednosti HPE Storage Rešenja:
Skalabilnost: HPE storage sistemi omogućavaju jednostavno i ekonomično skaliranje kapaciteta skladištenja u skladu sa rastom vašeg biznisa. Ovo osigurava da vaša IT infrastruktura može brzo i efikasno odgovoriti na sve promene u poslovnim potrebama.
Fleksibilnost: HPE rešenja su dizajnirana da budu izuzetno fleksibilna, omogućavajući integraciju sa različitim IT okruženjima i aplikacijama. Ova fleksibilnost olakšava implementaciju i upravljanje sistemima, smanjujući kompleksnost i troškove.
Efikasnost: HPE storage rešenja pružaju visoke performanse i energetsku efikasnost, optimizujući resurse i smanjujući operativne troškove. Napredne tehnologije za upravljanje podacima omogućavaju brzi pristup i obradu informacija, što je ključno za efikasno poslovanje.
Pouzdanost: S visokom dostupnošću i robustnim sigurnosnim funkcijama, HPE storage rešenja osiguravaju zaštitu i kontinuitet vaših poslovnih podataka. To vam omogućava da se fokusirate na rast i inovacije, bez brige o sigurnosti i pouzdanosti vašeg skladišnog sistema.

ENTRY LEVEL STORAGE

Fleksibilna i povoljna storage rešenja koja se prilagođavaju rastu poslovanja i automastski adaptiraju kada se dođe do neočekivanih situacija, pa nema prekida u radu. Obezbeđeno je lako upravljanje zahvaljujući mogućnostima kao što su solid-state drajveri i nizu drugih funkcionalnosti.

MIDRANGE AND ENTERPRISE STORAGE

HPE Converged Storage platforme čini arhitektura ``polimorfnog`` dizajna koja se prilagođava bukvalno svakom obimu posla i budžetu. Štedi vaše vreme i novac, dok IT segment vašeg poslovanja lansira u 22. vek.

ALL FLASH AND HYBRID STORAGE

Svet se ubrzano menja, a vi se možete pridružiti flash revoluciji. Proveritire šta flash ubrzanje, 99,9999% uptime, ugrađena zaštita podataka i radikalna jednostavnost mogu učiniti za vaše poslovanje. HPE ispručuje flash performanse i efikasnost preduzećima svih veličina.