Lenovo

Lenovo je poznat kao lider u proizvodnji raznovrsne IT opreme visokog kvaliteta koja zadovoljava širok spektar korisničkih potreba. Njihov portfelj obuhvata širok spektar proizvoda, uključujući desktop računare & AIO sisteme, monitore, laptopove i radne stanice.

Lenovo desktopovi & AIO sistemi kombinuju snagu i pouzdanost u kompaktnom i elegantnom dizajnu. Sa moćnim procesorima, velikom količinom memorije i prostora za skladištenje podataka, Lenovo desktopovi pružaju brze performanse i mogućnost rada sa više aplikacija istovremeno. AIO sistemi integrišu monitor i računar u jednoj jedinici, što štedi prostor i olakšava instalaciju.

Lenovo monitori odlikuju se visokokvalitetnom slikom i širokim uglovima gledanja, pružajući korisnicima ugodno iskustvo gledanja. Sa različitim veličinama ekrana i opcijama za prilagođavanje položaja ekrana, Lenovo monitori omogućavaju korisnicima da pronađu optimalni radni položaj.

Lenovo laptopovi su poznati po svojoj mobilnosti, performansama i dugotrajnoj bateriji. Sa različitim modelima koji odgovaraju različitim potrebama korisnika, Lenovo nudi laptopove koji su idealni za rad kod kuće, u pokretu ili u poslovnom okruženju.

Lenovo radne stanice su dizajnirane za zahtevne poslovne aplikacije i profesionalne korisnike. Sa moćnim procesorima, naprednim grafičkim karticama i velikom količinom memorije, Lenovo radne stanice omogućavaju korisnicima da obavljaju složene zadatke sa visokim performansama i pouzdanošću.

Ukratko, Lenovo portfelj pruža sveobuhvatna IT rešenja koja zadovoljavaju različite potrebe korisnika, od kućnih korisnika do profesionalnih i poslovnih korisnika. Sa kontinuiranim inovacijama i kvalitetom, Lenovo ostaje lider u industriji IT opreme.

Desktopovi & AIO

Monitori

Laptopovi

Radne stanice