HP Thin Clients

HP Thin Clients – brzina, pozdanost i visoke performanse.

U HP Thin Clients portfoliju nalazi se više rešenja koja krajnji korisnik sa lakoćom oblikuje prema potrebama performansi računara i cloud okruženja. Napravljeni su da budu brzi, kao što je slučaj sa Zero Client-ima koji poseduju quad-core procesore, ali i da stanu na crtu zahtevnim aplikacijama.

HP Zero Clients – savršen spoj sa VMware okruženjem.

Dizajnirani su za VMware okruženja i zahvaljujući najnovijoj PCoIP tehnologiji idealni su za aplikacije sa visokim zahtevima u pogledu grafike, koje traže performanse radnih stanica i priključenje na dva monitora. Bez operativnog sistema i bez pokretnih delova, Zero Clients zahtevaju, kao što ime kaže, nula napora za upravljanjem. Lako se postavljaju, a virusi su daleka prošlost.

Ovi uređaji su najbezbednija sredstva za rad, jer se svi podaci nalaze i bezbednom okruženju data centra, dok se kroz uređaj prenose samo pikseli. Zajtev za odobrenjem USB priključka i NIC vlakna dodatno doprinose bezbednosti. Dizajnirani za PCoIP, Amazon okruženje i VMware, HP Zero Clients su izuzetno povoljna rešenja koja pružaju visoke performanse i pouzdanost.

HP Thin Clients – fleksibilnost, upravljivost i bezbednost.

Prilagodite nivo učinka, bezbednosti, a upravljajte lako. Spojite thin client koji odaberete sa operativnim sisitmeom koji odaberete – uključujući HP Smart Zero zasnovan na Linux-u, ili ThinPro i Windows okruženje. Izaberite snagu procesora u skladu sa zahtevima radnog mesta, bilo da je reč o mission critical zahtevima multimedija, ili običnim kancelarijskim zahtevima.

Konsultujte naše odeljenje prodaje i saznajte kako HP thin clients da lako i efikasno uklopite u svoje okruženje