HPE Serveri

Hewlett Packard Enterprise je kompanija osnovana nakon izdvajanja enterprise divizije HP-a u posebnu kompaniju u novembru 2015. godine, putem početne javne ponude (IPO). Kao lider u industriji tehnologije, HPE pred poslovne korisnike postavlja rešenja i proizvode koji ubrzavaju proces poslovanja, omogućavajući im da budu konkurentniji i efikasniji u dinamičnom poslovnom okruženju.

HPE nudi širok spektar proizvoda i rešenja koja pokrivaju sve aspekte modernih IT potreba. Bilo da je reč o tradicionalnim IT okruženjima, cloud i mobile friendly okruženjima, ili kombinaciji navedenih, HPE pruža neophodnu tehnologiju i rešenja. Njihova ponuda uključuje rešenja za skladištenje podataka, mrežne sisteme, softverske aplikacije i servise koji omogućavaju optimizaciju poslovnih procesa i povećanje produktivnosti.

Iz širokog HPE portfolija, Golem doo izdvaja HPE servere, koji dolaze u tri osnovne varijante: rack serveri, tower serveri i blade sistemi. Ovi serveri su dizajnirani da zadovolje različite potrebe i zahteve poslovnih korisnika, pružajući visok nivo performansi, skalabilnosti i pouzdanosti.

HPE Serveri u Ponudi Golem doo

Rack Serveri: Rack serveri su idealni za organizacije koje zahtevaju visoku gustinu računarstva i žele da maksimalno iskoriste prostor u svom data centru. Oni nude visoku skalabilnost i fleksibilnost, omogućavajući jednostavno proširenje sistema prema rastućim potrebama vašeg poslovanja. Uz napredne mogućnosti hlađenja i energetsku efikasnost, rack serveri su pouzdani i održivi izbor za moderne data centre.

Tower Serveri: Tower serveri su odličan izbor za mala i srednja preduzeća koja traže snažna i pristupačna rešenja za svoje IT potrebe. Ovi serveri su jednostavni za instalaciju i održavanje, nudeći visok nivo performansi i pouzdanosti. Sa svojom fleksibilnošću i mogućnošću proširenja, tower serveri pružaju odličnu osnovu za rast vašeg poslovanja.

Blade Sistemi: Blade sistemi su kompaktna i visoko integrisana rešenja koja omogućavaju maksimalnu iskoristivost prostora i resursa u data centru. Sa centralizovanim upravljanjem i visokim nivoom skalabilnosti, blade sistemi su idealni za velike organizacije koje zahtevaju visok nivo performansi i fleksibilnosti. Ovi serveri omogućavaju brzu i jednostavnu implementaciju novih aplikacija i servisa, podržavajući dinamične potrebe modernog poslovanja.

RACK SERVERI

Ovi serveri omogućavaju brzu i efikasnu raspodelu radnog opterećenja jer su sklabilan i svestran dodatak infrastrukturi vašeg preduzeća.

TOWER SERVERI

ProLinat serveri - kompletna infrastruktura koja podržava ne samo vaše poslovne ciljeve, već i rast vašeg poslovanja.

BLADE SERVERI

Jedinstvena infrastruktura i jedinstvena plaforma upravljanja koji ubrzavaju isporuku zahteva.