Uncategorized

Investirajte u moderno uz nove Windows 11 uređaje i Microsoft 365

HIBRIDNI NAČIN RADA JE NOVA REALNOST
Usvajanje agilnijih poslovnih modela, uključujući rad na daljinu, podrazumeva upotrebu nove tehnologije. Uređaji stariji od 4 godine možda vas sputavaju u tome. Budite u toku sa promenama uz kompletno rešenje za moderno radno mesto. Osetite kombinovanu snagu modernih Windows 11 uređaja i Microsoft 365, isplativog rešenja za produktivnost, kako biste svoje poslovanje odveli u budućnost.

ZAŠTITITE INFORMACIJE I LAKO SE OBEZBEDITE UZ WINDOWS 11 UREĐAJE
Zaštitite podatke i pristup sa bilo kog mesta pomoću OS-a koji podržava Zero-Trust
Dobijte moćnu ugrađenu zaštitu, hardversku izolaciju, šifrovanje i zaštitu od zlonamernog softvera
Lako primenite zaštitu bez lozinki uz poboljšani Windows Hello for Business
Zero Trust kombinuje karakteristike sigurnih uređaja sa višefaktorskom autentifikacijom i na taj način čuva korporativni identitet i podatke
Cloud konfiguracija štiti Windows 11 uređaj za odabrane aplikacije i pristup
POMOZITE SVOM TIMU DA BUDE PRODUKTIVAN SA BILO KOG MESTA
Nabavite jednostavan, moćan dizajn za poboljšanje produktivnosti
Optimizujte prostor na ekranu u Snap-u
Napravite posebne radne površine za svaki projekat
Isključite i uključite zvuk sa taskbar-a​
Radite olovkom, glasom i dodirom
POBOLJŠAJTE ONBOARD PROCEDURU ZA ZAPOSLENE NA DALJINU POMOĆU WINDOWS 11
Olakšajte prilagođavanje uz kompatibilnost aplikacija i cloud menadžment
Neometano kontrolišite ažuriranja putem cloud-a
Lako radite sa virtualnim i lokalnim aplikacijama istovremeno
Pojednostavite daljinsko upravljanje uz Zero-Touch primenu
OSNAŽITE RADNIKE NA DALJINU

Odaberite iz najveće svetske ponude uređaja i cena, od malih tableta do velikih višenamenskih uređaja, uključujući računare na dodir. Dobijate ogromne mogućnosti personalizacije, dosledno iskustvo i mogućnost upotrebe širokog spektra dodatne opreme, poput kablova i pogona, odmah iz kutije.

PONOVO OSMISLITE SVOJ NAČIN RADA I INVESTIRAJTE U MODERNU PRODUKTIVNOST.
Opremite svoje nove uređaje najnovijim alatima za sigurnu saradnju, uključujući aplikacije za produktivnost, deljenje datoteka poslovne klase, čet, pozive i video konferencije. Sada je vreme da razmislite o pravim alatima za produktivnost, koji najbolje odgovaraju vašem sledećem osvežavanju računara, bilo da se radi o jednokratnoj kupovini (Office Naslovna & Business 2021) ili Microsoft 365 pretplati za vaše poslovanje.

NAJBOLJA PONUDA

MICROSOFT 365 BUSINESS STANDARD
PREMIUM OFFICE APLIKACIJE
DODATNE POGODNOSTI
Microsoft 365 Business Standard pomaže vam da vodite i razvijate svoje poslovanje pomoću moćnih aplikacija i usluga za produktivnost. Premium verzija aplikacije Teams, uključena u Microsoft 365 Business Standard ponudu, donosi snimanje sastanaka, telefonske pozive, audio konferencije, 1 TB po korisniku za skladištenje datoteka i još mnogo toga. Koristite jednu licencu za pokrivanje instaliranih Office aplikacija na pet uređaja – mobilnih telefona, tableta, ili računara – po korisniku. Dostupno za Mac, iOS i Android, uz našu pomoć u svakom trenutku, kroz non-stop telefonsku i veb podršku kompanije Microsoft.

OFFICE HOME & BUSINESS 2021
OSNOVNE OFFICE APLIKACIJE
Vaš Office, modernizovan. Office Naslovna & Business 2021 pomaže vam da upravljate svojim poslovanjem pomoću poznatih opcija za produktivnost. Sadrži osnovne verzije programa Outlook, Word, Excel, PowerPoint i OneNote za Windows 11. Jednokratna kupovina softvera instalirana na jednom PC ili Mac računaru za upotrebu kod kuće ili na poslu. Besplatna verzija programa Microsoft Teams pruža mogućnosti kao što su neograničeni čet i pretraga, zakazivanje sastanaka, 2 GB prostora po korisniku za skladištenje datoteka, kao i pristup za druge korisnike.

* Samo za lični računar. Saznajte više (uključujući koji su kompatibilni mobilni uređaji) na office.com/information
† OneNote funkcije razlikuju se u zavisnosti od platforme. https://aka.ms/onenote-office2019-faq
‡ Dostupnost aplikacija zavisi od uređaja/jezika. Idite na: office.com/systemrequirements za kompatibilne verzije Windows 11 i MacOS, kao i za ostale uslove za druge funkcije.

** Aplikacija takođe zasebno dostupna, besplatno.