Fujitsu skeneri

Fujitsu Document Scanner fi-5530C2 je najmanji skener u svojoj klasi koji može da ponudi skeniranje A3 (A4 horizontalno) formata sa automatskim uvlačenjem papaira (do 100 listova A4).
Dizajniran za obavljanje obimnog posla, Fujitsu Document Scanner fi-7280 sa flatbed je odlična investicija zbog svoje povećane brzine skeniranja i minimalne potrebe za nadzorom rada. Skenira brzinom od 80 stranica ili 160 slika u minutu u koloru, u tonovima sive i monohromatski.
Dizajniran za obavljanje obimnog posla, Fujicu Document Scanner fi-7180 je odlična investicija zbog svoje povećane brzine skeniranja i minimalne potrebe za nadzorom rada.
 Fujitsu Document Scanner fi-7030 kao i drugi srodni skeneri nudi više od čistog skeniranje uz pomoć primena visokotehnoloških rešenja, več i brzinu i svestranost.Ovaj uređaj pruža priliku preduzećima i javnim ustanovama da započnu putovanje ka digitalnoj transformaciji i predstavlja profesionalan ulazak u svet digitalizacije informacija.
Uz obostrano skeniranje brzinom od 120 slika u minuti pri rezoluciji od 300 dpi u koloru, sivim tonovima ili monohromno, Fujitsu Document Scanner fi-7260 štiti vaše dokumente zahvaljujući zvučnim senzorima, smart ultrasonic tehnologija stara se da podaci budu sačuvani, a vreme potrebno za skeniranje se znatno skraćuje jer su svi podaci zabeleženi pri samo jednom prelazu. Pouzdanost ovog skenera dodatno povećava nova skew prevention tehnologija koja obezbeđuje izvanredno rukovanje papirom. 
FUJITSU Image Scanner fi-7240 skener koji korisniku pruža mogućnost da skenira dokumente različitih debljina papira (27 do 413 g/m2), kao i plastične kartice, a sve to sa istog mehanizma za uvlačenje papira koji koriste i vrhunski modeli Fujitsu uređaja za skeniranje. Uz to Paper Protecion funkcionalnost neprestano proverava dokument celom dužinom prilikom skeniranja i automatski zaustavlja uvlačenje papira ukoliko dođe do greške da bi se izbeglo oštećenje dokumenta.
Unapređena verzija Fujitsu Document Scanner fi-7160 pruža performanse bez premca i obradu dokumenata kojoj je teško parirati. Izuzetno velika brzina skeniranja omogućava uređaju da skenira do 60 listova/120 stranica u minuti. Zahvaljujući naprednoj tehonologiji koju koristi, automatsko uvlačenje papira (80 listova) uvlači dokumente različitih oblika i formata.
Jedan od osnovnih modela iz fi serije skener pruža izvanredne  performanse poslovnim korisnicima. Skenira 40 strana/80otisakau minuti  u boji, crno-belo ili sivo, ima ulazni kapacitet papira od 80 stranica (ADF).Izuzetno lako rukovanje papirom da bi svaki dokument zasigurno bio skeniran. Skeniranje kartica do 1.4 mm debljine.
Fujitsu ScanSnap iX500 scanner za Windows i Mac platforme sada nudi korisnicima poboljšano iskustvo skeniranja isporučeno u elegantno i kompaktno dizajniranom uređaju koji radi na bazi GI mašine za obrađivanje slike. Brzina skeniranja dostiže impresivnih 25 strana ili 50 slika u minutu pri rezoluciji od 300 dpi u koloru ili 600 dpi monohromno, zavisno od izabranog uređaja ili povezanosti.