HP skeneri

HP ScanJet Pro 3500 f1 Flatbed Scanner je pouzdan i izuzetno brz skener namenjen skeniranju kompleksnih projekata. Ovaj uređaj namenjen je dnevnom obimu skeniranja koji dostiže čak 3.000 stranica dnevno.
Uživajte u lakom skeniranju koje je na pritisak dugmeta od vas uz ovaj stilizovani, a pristupačni uređaj.
 Povećajte produktivnost i poboljšajte rutinu skeniranja sa kompaktnim HP ScanJet Pro 2500f1 Flatbed Scanner.
Brz, povoljan i dizajniran da izađe na kraj sa svim poslovima, od jednostavnog skeniranja u boji do kompleksnih i obimnih zadataka.
Povećajte učinak i poboljšajte protok posla uz pomoć brzog i pouzdanog skenera. Kompaktan i efikasan, ovaj uređaj koji se povezuje sa personalnim računarom štedi prostor, ali štedi i energiju, a pruža konzistentne slike visokog kvaliteta – crno-bele, u nijansama sive i u koloru.
Brzo dvostrano skeniranje uz HP ScanJet Pro 4500 fn1 Network Scanner čiji je preporučeni obim posla do 4.000 strana dnevno.
Ovaj flatbed skener lako ćete integrisati u protok dokumentacije na vašem radnom mestu.
Pružite svojoj kancelariji moćan skener - brz i precizan. Ugrađen softver za skeniranje i  automatska fioka za uvlačenje dokumenta od 80 strana štede vreme. Skenirajte do 50 stranica, odnosno 100 otisaka u minuti.
Premestite svoj biznis iza granica koju postavljaju dokumenti na papiru. Integrišite ovaj skener sa postojećom kancelarijskom mrežom i bezbednosnim rešenjima.