Prodaja - Golumovi eksperti će ponuditi najbolja rešenja za sve IT potrebe vašeg poslovanja.

Velika ponuda različitih proizoda – kompletne IT opreme, softvera, štampača i pratećeg potrošnog materijala, ali i specijalizovanih uređaja velikoformatne štampe, čini Golum kompanijom koja može da podmiri IT potrebe skoro svakog preduzeća, bilo da je reč o malom porodičnom biznisu ili masivnom korporativnom sistemu.

Golum nastupa kao IT sistem integrator i nudi niz specijalizovanih rešenja – od virtualizacije, sistema upravljanja dokumentima, zaštite, skladištenja i oporavka podataka. Jedno od jako isplativih rešenja u Golumovom portfoliju je usluga outsourcing-a i to u domenu štampe i skeniranja, sistema upravljanja dokumentima, zakupa personalnih računara, servera, storidža i mrežne opreme.

Da biste se raspitali o proizvodima, konsultovali o optimalnim rešenjima za vašu kompaniju, ili zatražili ponudu, kontaktirajte naše odeljenje prodaje: upit@golum.rs.

Na upite o specijalizovanim proizvodima i uslugama odgovoriće vam naši eksperti za outsourcing, velikoformatnu štampu, softver, IT hardver, sistem upravljanja dokumentima. Godine iskustva u industriji, licence vodećih svetskih proizvođača, pre svega HP-a, kao i brojni stručni treninzi i edukacija, garantuju da će naši eksperti pronaći najbolje rešenje za potrebe vaše kompanije.

Pored toga, možete se osloniti na usluge Golumovog servisa, jedinog ovlašćenog HP ServiceOne Specialist Partner i Graphic Solution Service Provider u Srbiji, ali i ovlašćenog Samsung Service Partnera, i ovlašćenog servisa za Fujitsu desktop i laptop računare.