Multifunkcijski uređaji i skeneri

HP Designejet T3500 MFP uređaj je stvoren da zadovolji rigorozne IT zahteve i pruži vrhunsku bezbednost. Poboljšana produktivnost: crno-belo ili u koloru, jedan od najbržih MFP uređaja na tržištu zadovoljiće sve prohteve. Uživajte u radu uređaja kom nije potreban nadzor po ceni koja parira sličnim crno-belim LED MFP uređajima.  
Glatko obavljanje posla – multifunkcijski HP Designjet T2500 eMultifunction Printer obrađuje A0 format, omogućava menjanje između dve rolne koje se pune spreda, i poseduje kasetu za odlaganje papira da biste lakše organizovali i zaštitili svoje crteže. Lako i pouzdano skeniranje, kopiranje i štampa sa prenosnih uređaja.
Novi pojam za multifunkcionalnost – sa ugrađenim skenerom po neverovatno niskoj ceni! Štampajte, skenirajte, kopirajte i delite materijal – robustni, a kompaktni 36-inčni Wi-Fi MFP zadovoljava potrebe rada građevinskih firmi, ali i prosečne kancelarije. Upola prosečne veličine – stvoren da traje, ovaj uređaj je idealn za zahtevna radna mesta kao što su gradilišta. Zaštićen pri transportu i radu na terenu zahvaljujući HP DesignJet Rugged Case. Štampa čak 3 puta brže od ranijih HP uređaja – štampa A1 strane za svega 25 sekundi. Izaberite HP kertridže od 40 do 300 ml koji će odgovarati vašim potrebama štampe.