Servis

Golum d.o.o. vrši servis laserskih, matričnih i inkjet štampača renomiranih svetskih proizvođača zastupljenih na našem tržištu u vangarantnom roku. Takođe pruža usluge u garantnom roku za sve kupce HP plotera i štampača.

Golum je ovlašćeni HP Services Specialist (printing services i computing services) i obavlja servis HP Laserjet štampača u garantnom i vangarantnom roku, HP računara, radnih stanica, monitora i skenera u garantnom i vangarantnom roku. HP specijalizacije koje servis poseduje su: Services Specialist - Computing, Services Specialist - Printing, kao i kompetencije Retails Solutions services delivery, DesignJet delivery, Commercial Printing delivery, Commercial Computing delivery. Zahvaljujući HP specijalizaciji DesignJet Delivery(velikoformatni štampači, ploteri) pružamo uslugu servisa HP Designjet štampača i skenera u garantnom i vangarantnom roku. Tokom trajanja servisa nudimo mogućnost štampe na zamenskim uređajima, kao i opciju servisiranja velikoformatnih štampača na lokaciji korisnika i u prostorijama servisa.

Pored toga, Golum d.o.o. je i ovlašćeni servis za Fujitsu servere, desktop i laptop računare, kao i storidž uređaje u garantnom roku.

Pri servisiranju koristimo originalne rezervne delove, a nudimo i uslugu preuzimanja štampača na željenoj adresi na koju ga isporučujemo nakon što je servis obavljen.

 

Kontakt podaci servisa i magacina:

 

Uprava/Servis
Vareška 17a.,
11.090 Rakovica, Beograd

Telefon: +381 11 6301 999

Email: servis@golum.rs