barracuda

 

Barracuda, partner od poverenja i vodeći provajder u oblasti Cloud bezbednosnih rešenja, objavila je da je, prema izveštaju Gartner Magic Quadrant za web aplikacije i API bezbednost konsultantske kuće Gartner, proglašena za vodeću kompaniju u 2021. godini.
Prema Gartneru, tržište web aplikacija i API zaštite podeljeno je u dva glavna segmenta: WAAP servisi i WAAP uređaji. Vodeće kompanije za bezbednost i upravljanje rizikom trebalo bi da daju prednost WAAP-u kojim se uspostavlja laka kontrola i specializovana zaštita od naprednih botova i i naprednih API napada.
Barracuda isporučuje bezbednosnu platformu za web aplikacije koja štiti hostovane web aplikacije, obezbeđuje API-je i mobilne aplikacije, brani od botova i DDoS napada i omogućava automatizaciju organizacijama koje integrišu bezbednost u svoje postojeće CI/CD procese.

"Ovo je 5. godina za redom kako je Barracuda proglašena za vodeću kompaniju i verujemo da će se taj trend nastaviti prikazujući tako našu posvećenost da korisnicima kontinuirano pružamo visok nivo bezbednosti kojom je lako upravljati.“ – rekao je Tim Jefferson, SVP sektora za zaštitu podataka, bezbednost mreže i aplikacija u kompaniji Barracuda.”